23948sdkhjf

Robotterne kommer - og du kan møde dem

Se og hør om den nyeste robot- og automatiseringsteknologi, når Dansk Robot Netværk (DIRA) afholder workshop og udstilling fire steder i landet.
Førende danske leverandører af avanceret robotteknologi tager i uge 46 på roadshow til København, Aalborg, Esbjerg og Odense. Her kan alle interesserede møde de nyeste robotter, robot- og teknologiudviklere, forskere, brugere, leverandører samt øvrige specialister inden for robot- og automatiseringsområdet.

Bliv klogere på mulighederne
Få indblik i nationale og regionale robot- og teknologitiltag, hør om danske virksomheders erfaringer med robotteknologi – fra implementering til videreudvikling og få en samtale med danske leverandører af avanceret robotteknologi.

Roadshowet er samtidig en chance for virksomheder, der investerer i automatisering og robotteknologi og ønsker at blive klogere på mulighederne, og for virksomheder, der planlægger at investere i robotteknologi, men savner inspiration og vejledning til igangsættelse af processen.

Dansk industri har længe kæmpet med lave lønniveauer i udlandet. Ved implementering af robotteknologi kan danske virksomheder være med til at ændre udviklingen, så industriproduktion og arbejdspladser kan bevares i Danmark.

Målet er vidensdeling og videnspredning
- Roadshowet er et af vores konkrete tiltag for at dele ud af vores viden og få mere fra deltagerne. Vi håber, at produktionsvirksomheder, udviklingsvirksomheder og andre med interesse for industriel teknologi vil deltage i roadshowet, så vi alle kan blive klogere, siger leder af DIRA, Søren Peter Johansen.

Roadshowet kommer til følgende byer:
- Lyngby, DTU: Mandag den 14. november
- Aalborg, Aalborg Universitet: Tirsdag den 15. november
- Esbjerg, Innovationshøjskolen: Onsdag den 16. november
- Odense, Teknologisk Institut: Torsdag den 17. november

Arrangementet er gratis at deltage i, men med begrænset antal pladser. Tilmelding kan ske ved at skrive til tilmeld@dira.dk eller ved at ringe på: 7220 2737, hvor du bedes oplyse navn, kontaktoplysninger og hvilken by, du besøger roadshowet i.

Tilmeldingsfristen er mandag den 31. oktober.
Læs mere om: dira
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094