23948sdkhjf

Køkkenkæmpe sikrer sig plads til udvidelse

I mere end 60 år er der blevet produceret Tvis Køkkener i Tvis uden for Holstebro, hvor Skandinaviens tredjestørste køkkenproducent holder til.

Gennem årene er Svane Køkkenet, Nettoline og Kitchn kommet til, og nu har TCM Group sikret sig, at der også i de kommende år bliver plads til vækst.  Køkkenkæmpen har nemlig købt en option på en 107.000 kvm. stor grund i forlængelse af det nuværende domicil. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

– På den måde kan vi sikre, at virksomheden har mulighed for at udvide i fremtiden, når behovet opstår. Vores mål er at fortsætte vores vækst i de kommende år. I 2020 forventer vi at væksten i omsætningen vil vokse med tre-syv procent. Det er lidt mindre end i 2019, men det er mange usikkerhedsfaktorer på verdensmarkedet, som kan bremse væksten, fortæller adm. direktør Ole Lund Andersen til avisen.

Det bliver imidlertid ikke Ole Lund Andersen, der skal føre koncernen videre på vækstrejsen. Da TCM Group i går offentliggjorde årsregnskab, blev det fulgt af nyheden om et skift på direktørposten. Således overtages posten af Torben Paulin, der sætter sig i stolen allerede d. 1. marts.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111