23948sdkhjf

Jysk strammer grebet om 200 partnere

Linnedgigantens langsigtede ambition om 5.000 butikker verden over skal blandt andet nås via et tættere samarbejde og en strammere styring af Jysks 200 franchisetagere.

Det skriver Finans.

Siden den første Jysk-franchise åbnede på Grønland i 1984, er yderligere 199 franchisebutikker kommet til i lande, der ikke hører til Jysks kernemarkeder.

I alt har franchisetagere i 25 lande retten til at bruge Jysk-konceptet, men indtil nu har franchisebutikkerne i høj grad være præget af lokale forhold og med en høj grad af frihed. I takt med at den samlede koncern har udviklet butikskonceptet, er det imidlertid også blevet tid til at ændre den del af forretningen.

– Franchise var de første år præget af, at vi skød lidt i forskellige retninger - men det er vokset hastigt de seneste år. Det som virker i den store Jysk-forretning, begynder nu også for alvor at slå igennem i franchiselandene. Derfor har vi en ny strategi, hvor vi vil udbrede konceptet. På den måde støtter vi både franchisetagere mere og får samtidig en højere grad af kontrol med konceptet, siger franchisedirektør Frederik Kroun til avisen.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14