23948sdkhjf

Bettina og Jannie vil samle byen i deres køkkenforretning

Vin, kunst og luksusbiler er bare nogle af de greb, der skal trække kunderne til Jannie Kjær og Bettina Mortensens Multiform-forretning på lystbådehavnen i Aalborg.

Hjemlighed er i højsædet i køkkenbutikken, som nu kan fejre 1-års fødselsdag ved lystbådehavnen i Aalborg omgivet af hyggelige spisesteder. Og hyggen – og havnens besøgende – gør de to indehavere, hvad de kan, for også at trække indenfor.

– Vi åbner dørene for byen og satser på events og samarbejde med mange lokale mennesker, fordi det giver muligheder og masser af liv og gode oplevelser for mange. Vi har jo en skøn butik, så det er oplagt at bruge den til mange forskellige formål, siger Jannie Kjær og Bettina Mortensen.

Italienske vine og drømmebiler
Den 29. februar kl. 10-15 er der åbent event i Multiform-butikken på Bådehavnsvej 11. Her kan man opleve, at kunstneren Betina Jung arbejder med udsmykning. Jannie Kjær og Bettina Mortensen vil fortælle om nye boligtendenser og vise de håndlavede snedkerkøkkener frem, og man kan også møde Lene og Kim Quist, der er specialister i italienske vine og altid har en god fortælling med hjem fra vinmarkerne. Der er desuden også tid til at få en snak med Tommy Bjerregaard fra Leasing-Danmark om drømmebilen.

– Det har været en stor succes for os at flytte butikken fra City Syd til havnefronten. Her er en fantastisk atmosfære, fordi folk kommer i området for at slentre en hyggelig tur eller få noget godt at spise. Vi har indrettet butikken, så den er hyggelig og hjemlig. Derfor kigger mange ind og giver sig god tid, fortæller Jannie Kjær.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094