23948sdkhjf

Lokal trælast vil stå til rådighed for Fermern-folk døgnet rundt

På Lolland ser Tim H. Rasmussen, indehaver af Trælast A/S – XL-Rødby, frem til, at byggestarten på Femern-forbindelsen nu for alvor nærmer sig.

Han forventer nemlig, at de afledte effekter af det store tunnelbyggeri får stor betydning for virksomheden, der i dag tæller 10 medarbejdere. Det skriver Folketidende.

Tim H. Rasmussen, der er anden generation i den trælast, hans far grundlagde i 1980, forventer, at den øgede byggeaktivitet i området vil medføre en generel opblomstring i virksomheden, hvor han regner med at skulle ansætte alt fra to til 12 ekstra medarbejdere.

–  Jeg forventer, at vi i vores virksomhed vil komme til at opleve et kundesegment, som vi ikke har været vant til hidtil. Vi vil opleve at skulle levere til flere håndværkere, dykkerfirmaer, catering, entreprenører og også til nogle med skibe, siger Tim H. Rasmussen til avisen.

Trælastindehaveren peger på, at der dels vil skulle leveres materialer til mandskabsbyen, men han peger også på, at det nye byggeri kan føre til mange afledte ad hoc-opgaver, og det er netop de ringe i vandet, han gerne ser, trælasten kan tage sig af.

Til avisen fortæller han, at der vil blive arbejdet døgnet rundt på tunnelprojektet. Derfor er det også ambitionen at matche ønsket om at stå til rådighed døgnet rundt, hvis trælasten kan blive fast leverandør på nogle opgaver, slår Tim H. Rasmussen fast.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079