23948sdkhjf

Nye ejere til to Designa-forretninger

Designa-kæden styrker nu ejerskabet i butikkerne i Odense og Esbjerg.

I Odense får forhandler Per Juhl den erfarne detailmand Torben Lyng, som medejer af butikken. Samtidig overtager det nye makkerpar i Odense også Designa-kædens egen butik i Esbjerg – sammen med Esbjerg butikkens daglige leder Henning Christensen.

– I Odense er vi vækstet markant i løbet af blot de seneste seks måneder – både på erhvervsdelen og på privatkundemarkedet. Vi har store ambitioner, og med en så erfaren detailmand som Torben Lyng med på holdet, får vi skabt et solidt fundament til de kommende års udviklingen af forretningen, fortæller Per Juhl, der overtog ejerskabet af Odense-butikken sidste år.

Fra konsulent til medejer
Torben Lyng har tidligere blandt andet haft ledende roller i både HTH og Svane Køkkenet og drev i en årrække selvstændig virksomhed, som var specialiseret i rådgivning i salgsperformance og kundeadfærd i detailhandlen.

Siden 2018 har han været tilknyttet Designa-kæden som konsulent og rådgiver i optimeringen af butiksnettet. Han bytter således nu konsulentjobbet på hovedkontoret ud med en rolle som forhandler.

Læs også: Fra byggetekniker til kvinden bag Årets Tvis-butik

– Designa er på en fantastisk rejse, som har skabt mange store og rigtige forandringer på meget kort tid. I kraft af mit arbejde i kæden har jeg selvsagt opnået et grundigt kendskab til virksomheden og strategien, og på den baggrund glæder jeg mig til sammen med Per Juhl og Henning Christensen at bidrage til at styrke kæden af partnere i Danmark, siger Torben Lyng.

Stærkt trekløver i Esbjerg
Mens Per Juhl og Torben Lyng nu deler ejerskabet i Odense butikken mellem sig, overtager de sammen med den daglige leder i Esbjerg, Henning Christensen, ejerskabet af Designa Esbjerg, der hidtil har været på kædens egne hænder. En konstellation, som glæder Designa-direktør Erik Høj.

– Per har på kort tid formået at skabe en rigtig flot vækst i Odense, og i Esbjerg har Henning ligeledes været sikker mand ved roret og udbygget kundegrundlaget. Sammen med Torben Lyng, er det derfor en super skarp duo i Odense og trio i Esbjerg, der nu skal løfte salget til nye højder, siger han.

– Vi har en klar ambition om at skabe landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere. Med de nye ejerkonstellationer i to vigtige handelsområder, som Odense og Esbjerg, tager vi endnu et stort skridt på vejen, lyder det fra direktøren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156