23948sdkhjf

Efter ejerskifte: Frandsen Lighting henter CEO i Hay

Frandsen Lighting har pr. 1.2 indsat ny direktør. Den nye mand ved roret er Søren Schøllhammer, der kommer fra en stilling som COO i designvirksomheden Hay. En stilling han har haft siden juli 2018, ifølge hans Linkedin profil.

Det fortæller Søren Schøllhammer til Wood Supplys søstermedie Electronic Supply.

- Før Hay har jeg været 25 år i belysningsbranchen blandt andet hos Louis Poulsen, så jobbet i Frandsen Ligthing er lidt som at komme hjem, siger Søren Schøllhammer.

Søren Schøllhammer afløser Torben Paulin på posten, der har siddet som direktør siden august. Det fremgår af CVR-registeret.

Fokus på salget
Den nye direktør tiltræder efter, at Frandsen Lighting ved årsskiftet blev overtaget af Nine United, som er ejet af Bestseller-grundlæggeren Troels Holck Povlsen. Nine United ejer en række virksomheder inden for design, belysning, inventar med videre.

- Ejerskiftet kommer ganske udramatisk oven på salget til Nine United. Opgaven bliver nu at få gang i væksten i samarbejdet med vores nye ejer. Frandsen Ligthing er trådt ind i virksomheden med et solidt fundament, og nu har vi et stykke arbejde, der skal gøres, siger Søren Schøllhammer og fortsætter:

- Min første opgave bliver at finde ud af, hvilke muligheder vi har i samarbejde med Nine United. Vi kommer til at have stort fokus på at vækste salgsorganisationen og salget, siger Søren Schøllhammer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088