23948sdkhjf

Idékonkurrence: Skab Frederiksbergs nye siddemøbel

I Frederiksberg Kommune er man på jagt efter et nyt udemøbel, der skal invitere til nye ophold og nye møder mellem borgere. Derfor er der udskrevet en åben idékonkurrence om at designe et nyt siddemøbel til Frederiksbergs uderum. 

Konkurrencen indgår i et midlertidigt projekt kaldet Nabomøbler, og visionen er at få produceret eksemplarer af det vindende design for at teste effekten og brugernes adfærdsmønstre. I fald tilbagemeldingerne er positive, kan møblerne kopieres til flere af kommunens uderum.  

Konkurrencen udbydes af Victor Aalund Urban Consulting i samarbejde med Frederiksberg Fonden. De to konkurrenceudbydere ønsker at finde frem til et design, der fremhæver Frederiksbergs unikke arkitektur og historie, og samtidig skaber optimale forhold for møder mellem borgere og besøgende, skriver Frederiksbergfonden på sin hjemmeside.

Fristen for aflevering af designs er d. 15. marts, mens vinderen bliver udnævnt d. 31. marts. Al konkurrencematerialet kan hentes på Frederiksberg Fondens hjemmeside.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094