23948sdkhjf

Navnenyt: Ny ansigter hos Tvis og Beckers

Den 2. januar startede den garvede køkkenmand Kim Andersen, 41, som indretningskonsulent hos Tvis Køkkener Esbjerg. Ansættelsen er et led i butikkens fokus på kvalitet og fleksibilitet i kundeservicen.

– Vi har stort fokus på kvalitet og fleksibilitet i vores kundeservice. Derfor har vi måtte udvide vores ressourcer, så vi kan følge med butikkens udvikling og give kunderne den service, de fortjener. Vi er her, når kunderne har brug for os. Også selvom det er et møde kl. 7 om morgenen, siger Vibeke Leth Bendorff, indehaver af Tvis-butikken i Esbjerg om ansættelsen, og fortsætter:

– Kim er dygtig til at sætte sig ind i vores kunders behov og er grundig i sit arbejde. Samtidig er han en utrolig behagelig kollega. Jeg er sikker på, at de besøgende i vores butik også kan mærke, at vi har et godt og stærkt team.

Hos Tvis Køkkener Esbjerg oplever de stor efterspørgsmål på kvalitet, og for Kim Andersen, der har solgt køkkener i 13 år, er kvaliteten også en vægtig parameter.

– Det er vigtigt for mig, at dét, jeg sælger, er i orden. Derfor er det ikke svært at sælge Tvis køkkener. Sortimentet er bredt, og kvaliteten er i top. Det glæder mig at arbejde i en flot og opdateret butik, hvor jeg kan vise et stort udvalg af de lækre løsninger, som vi tilbyder, fortæller Kim Andersen.

Kim har et stort kendskab til Esbjerg og omegn, da han er bosiddende i Esbjerg med sin familie og har arbejdet i byen i flere år.

Malingproducent opruster med byggecenter-chef

Miljømærket maling er eftertragtet i den danske byggebranche, og den stigende interesse har fået malingproducenten Beckers til at opruste sit team med den 46-årige salgskonsulent, Claus Jensen. Hans primære rolle bliver at styrke virksomhedens rådgivningsprofil over for både nye og eksisterende kunder.

– Min fornemmeste opgave bliver at danne gode relationer med vores kunder. Både ved at pleje de eksisterende og skabe nye. Jeg har en grundlæggende erfaring med virksomhedsdrift, som gør, at jeg kan hjælpe kunden med at optimere sin forretning bedst muligt, og på den måde er vi allerede kommet rigtig langt i en form for relation. Det gavner ingen bare at komme ud med en spand maling og sætte et prismærke på, fortæller Claus Jensen.

Claus Jensen kommer til Beckers med stor erfaring inden for salg og rådgivning overfor professionelle håndværkere. Han har været i byggebranchen siden 1999, hvor han de seneste 13 år har været butikschef i Stark.

– Jeg har et stort branchekendskab indenfor byggeri, som jeg kan bruge i min nye stilling. I mit tidligere arbejde har jeg primært været i dialog med murere, tømrere og entreprenører, så nu er det en lidt anden faggruppe. Men jeg kan alligevel drage stor fordel af min tekniske, byggefaglige viden. Jeg ved, hvad murene og tømrerne laver, inden malerne kommer til, forklarer Claus Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078