23948sdkhjf

Alexander landede drømmelærepladsen: Bygger hytter i ti meters højde

For Alexander Bisson var der ingen tvivl, da han første gang hørte om Løvtag og virksomhedens planer om et trætophotel i Als Odde: Det var dér, den 28-årige skolepraktikant fra tømreruddannelsen i Viborg ønskede sig en læreplads, og ihærdigheden sikrede ham en plads hos Bjarne Brath i Hadsund.

– Jeg kimede folkene bag hytterne ned, da jeg hørte om det. Jeg har arbejdet med træ på en kunsthøjskole og set en masse programmer om amerikanere, der bygger trætop-hytter. Det er min store drøm, fortæller Alexander Bisson til Nordjyske og fortsætter:

– Så jeg var heldig, at jeg fik lov at komme med i projektet og få en læreplads hos Bjarne (Brath, red.). Ellers skulle jeg have været helt i USA. Der er ikke andre i Danmark, der gør det her. Alternative byggerier tiltaler mig.

Sammen med sin kollega Torben Dahm Kruse Bro arbejder Alexander Bisson i øjeblikket på at bygge hytte nummer to og tre i skoven ved Als Odde. Hytterne skal stå færdige til maj, og med i alt tre hytter får endnu flere gæster i år mulighed for at overnatte i ti meters højde med udsigt over trækronerne.

Løvtags første hytte åbnede i juli og trak i den forbindelse overskrifter i både ind- og udland. Nanna Balsby, der er en af fire partnere bag Løvtag, fortæller til avisen, at hytten i løbet af bare otte dage var booket året ud. I år er de tre hytter allerede booket hele juni og en stor del af juli, ligesom de første bookinger for 2021 også allerede er begyndt at tikke ind.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094