23948sdkhjf

Aubo hædret for at skubbe til væksten hos norske Optimera

Fredag d. 17. januar modtog Aubo Production prisen som “Årets Leverandør” fra den norske byggevare-mastodont, Optimera. Specielt blev Aubos betydelige bidrag til Optimeras positive vækst, samt deres fleksibilitet og præcision på alle niveauer fremhævet som grundlag for prisen.

Hos den familieejede køkkenproducent Aubo har troværdighed, fleksibilitet og godt, vestjysk håndværk alle årene været det, der skulle danne grundlag for en solid forretning. Og det er ikke blot i Danmark, at disse værdier vægtes højt. Også i det norske er Aubo et populært brand, og i de seneste år er et stærkt B2B-samarbejde med milliardvirksomheden Optimera blomstret op.

Tilfredsheden med dette samarbejde blev stadfæstet ved en prisuddeling fredag d. 17. januar, hvor Aubo med stor glæde kunne modtage prisen for “Årets Leverandør 2019”.

Stærk performance fra alle led i kæden
“Årets Leverandør 2019 har bidratt til veldig positiv vekst hos Optimera. Årets Leverandør har en veldig tydelig profil i markedet og evnen til å jobbe tett og eksklusivt med Optimera med stor grad av presisjon på alle nivåer,” lød det fra den norske byggevaregigant ved overrækkelsen af prisen.

For salgsdirektør i Aubo, Dan F. Østergaard, hersker der da heller ingen tvivl om, at det tætte samarbejde har været en af de afgørende faktorer for, at prisen landede hos den danske køkkenproducent.

– Hos Aubo gør vi en dyd ud af at være fleksible og omstillingsparate og sørge for at have et tæt samarbejde i alle led. Og det er altså det, Optimera bider mærke i. For os er det jo sådan, vi altid har arbejdet. At vi har fået denne pris er 100 pct. en holdindsats. Det er lige fra leveringssikkerheden hos underleverandøren og alle de fantastiske medarbejdere hos Aubo til transportørerne, som gør et fantastisk stykke arbejde og slutteligt vores sælgere og montører. Det er alle i hele den kæde, der performer hver eneste dag og sørger for, at køkkenerne bliver leveret til tiden og uden bøvl, og derfor er den her pris hele Aubos fortjeneste, slår salgsdirektøren fast.

Slog Dewalt af pinden
Optimera omsætter årligt for mere end 12 milliarder norske kroner, og mange store spillere har kæmpet om prisen. Sidste år lå Aubo i top 3, men i år strøg de ind på førstepladsen foran store internationale virksomheder, som eksempelvis den amerikanske sværvægter Dewalt. Hos Aubo lægger man dog også vægt på, at man altid kan blive bedre.

– Vi har allerede lagt planen sammen med Optimera fremadrettet, og den arbejder vi efter. Men det er klart, at prisen er et stort skulderklap fra Optimeras side, og noget vi er meget stolte af. Vi fortsætter ufortrødent den gode stil og vores stærke samarbejde. Der er mere at gå efter, og vi kan altid blive endnu bedre. Og det gør vi sammen med Optimera Norge, fortæller Dan F. Østergaard.

Roserne er dog ikke ensidige, og Dan F. Østergaard pointerer, at Optimera også fortjener stor ros for den måde, de går ind i samarbejdet med Aubo.

– Optimera er en kæmpe virksomhed, og vi må jo erkende, at Aubo ikke er helt i samme vægtklasse. Men vi betragter ikke os selv som blot endnu en leverandør til Optimera. Vi arbejder i stedet på at være en stærk samarbejdspartner, og vi kan virkelig også mærke, at vi bliver behandlet som så af Optimera. Og netop dét er rigtig vigtigt for, at vi kan indfri vores fælles mål. Så det skal der lyde stor ros for herfra, slutter han af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078