23948sdkhjf

Martin snuppede guld i gulv for anden gang

Egentlig ville 20-årige Martin Brøgger Nielsen fra Fårvang slet ikke være gulvlægger, men i weekenden kunne han fejre sin anden sejr ved DM i Skills.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Oprindeligt var det ellers møbelsnedkerfaget der trak, men da Martin Brøgger Nielsen fik chancen for at få en læreplads hos Gulvmanden Horn ved Fårvang, slog han til. Og her blev han bidt af faget, der bygger på netop den præcision og finish, som oprindeligt havde tiltrukket Martin Brøgger Nielsen ved faget som møbelsnedker.

Den første danmarksmestertitel sikrede Martin Brøgger Nielsen sig i fjor, og denne weekend sikrede han sig altså endnu engang titlen som Danmarks bedste gulvlægger.

–  Og ja, det var stort at prøve at stå ved siden af to forskellige statsminsitre - en af hver farve. Det er jo dem, man ser i fjernsynet og hører i radioen hele tiden. Og dem, der styrer landet. Så det var da store oplevelser, fortæller Martin Brøgger Nielsen til avisen.

Martin Brøgger Nielsen blev færdiguddannet i september 2019, og er siden skiftet fra Gulvmanden Horn til Flex Gulvmontage i Aarhus.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079