23948sdkhjf

Outrup Vinduer & Døre satser på design

Virksomheden på Mors har indgået samarbejde med designeren Monica Ritterband, og forventningerne er store.
Sammen med designer Monica Ritterband lancerer Outrup Vinduer & Døre nu en ny grebsserie målrettet moderne boliger såvel som traditionelle murermestervillaer.

- De nye greb er en af vores største designmæssige satsninger i mange år, og vi ser frem til at introducere dem på markedet. Monica Ritterband er en anerkendt og efterspurgt designer, så vi har store forventninger til lanceringen, siger adm. direktør Mogens Ringgaard fra Outrup.

Monica Ritterband er gået efter at skabe et enkelt, tidssvarende udtryk, der passer til virksomhedens eksisterende sortiment af vinduer og døre; ”Modern” og ”Classic”.

Monica Ritterband hører til blandt de mest efterspurgte billedkunstnere og designere i Danmark. Hun har i forvejen et godt navn på Mors, hvor hun bl.a. har designet en brændeovnsserie for Morsø Jernstøberi. En serie der har modtaget den eftertragtede designpris; Red Dot Design Award.

Outrup Vinduer & Døre er en familieejet virksomhed, der har produceret døre og vinduer på Mors siden 1968. Virksomheden hentede i 2010 et overskud på 16,3 mio. kroner før skat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156