23948sdkhjf

Vokseværk hos Egeværk

Møbelsnedkerne Mette Bentzen og Lasse Kristensen åbnede det første Egeværk på Hundested Havn i 2011. Dengang var værkstedet på 46 kvm, og siden fulgte både en udvidelse og en flytning til endnu større, nybyggede lokaler i 2015.

Nu er de to møbelsnedkere så endnu engang løbet ind i problemer med pladsmangel, og derfor er der igen en flytning i kikkerten – denne gang fra Hundested til Helsingør. Det skriver Halsnæs Avis.

De senere år har efterspørgslen flyttet sig fra traditionelle møbler til unikke skulpturer og skulpturelle møbler, og derfor har man brug for mere plads i værkstedet, fortæller Lasse Kristensen til avisen.

– Og så har vores nyere fokus på unikaværker også øget behovet for en helt anden form for udstilling end det showroom, vi har nu. Vi skal have luft rundt om hvert værk og mulighed for at formidle tanker og proces bag hvert værk på en anden måde, end vi har mulighed for nu, lyder det.

Det nye Egeværk åbner den 17. maj på Industrivej i Helsingør, og her får møbelsnedkerne 850 kvm at boltre sig på, som både skal indeholde værksted og gallerirum.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094