23948sdkhjf

Kendte køkkenkræfter bag nyt jysk Designa-flagskib

Køkkenproducenten Designa gør klar til at åbne en flagskibsbutik i Århus. Butikken slår dørene op til august, og bag roret står et makkerpar med mange års køkkenerfaring.

Den nye butik får adresse på Agerøvej med facade mod den trafikerede Viborgvej og får dermed til huse på en af de absolut bedste beliggenheder i Århus, lyder vurderingen fra Designa i en pressemeddelelse.

Vigtigt skridt for kæden

Designa har igennem de seneste to år været i gang med en omfattende saltvandsindsprøjtning til hele butiksnettet i både Danmark og Norge. Målet har været at skabe et solidt fundament for den videre udrulning af konceptet, hvor landets største byer spiller en vigtig rolle.

– Omdrejningspunktet for vores vækststrategi er at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere. Heri ligger, at vi skal etablere en stærk tilstedeværelse i de største byer. Med butikken og placeringen i Århus kommer vi et kæmpe skridt tættere på at indfri ambitionen, fortæller Designa-kædens adm. direktør, Erik Høj.

Erfarne køkkenfolk som partnere
Designa-direktøren kan samtidig glæde sig over, at det er et erfarent makkerpar, som bliver partnere i den nye butik.

Den ene af de to er Kenneth Otzen, som blandt andet har været hos Invita i Tilst og nu fungerer som butikschef hos Designa i Herning. Den anden er Alex Mourtada, der blandt andet har været projektleder hos Svane i Viborg. Det er således markante profiler, som forener sig under Designa-fanerne og åbner butikken i Århus.

– Vi er selvsagt meget glade for, at vi kan tiltrække så stærke profiler som Kenneth og Alex, der deler vores høje ambitionsniveau og ser det store potentiale i butikken på en super attraktiv køkkenadresse. Vi glæder os til at kunne byde alle kunder velkommen i den nye butik, som teamet nu er i færd med at designe og indrette, siger Erik Høj.

Den nye århusianske flagskibsbutik er efter planen klar til at tage imod kunder i august måned i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078