23948sdkhjf

Køkkensnedkere rykker ind i gammel dørfabrik

Hos sjællandske Crafted by TSCB har man fået mere plads til at fremstille de snedkerkøkkener og inventarløsninger, man har beskæftiget sig med siden 2016. Virksomheden voksede i oktober ud af sine lokaler i Allerød, og derfor er den rykket til Lynge, hvor man har fået 950 nye kvadratmeter værkstedsplads mens der er 200 kvadratmeter til administration. Og også et showroom er der blevet plads til.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

– Det er med stor glæde, vi er flyttet til Lynge, der har en optimal placering i forhold til de lokale medarbejdere, og vores kunder fra København og Nordsjælland. Området har tidligere været kendt for møbelproduktion, og de nyistandsatte lokaler er oprindeligt opført til en dør- og inventarfabrik, fortæller stifter Christian Bjerregaard om virksomheden, der producerer håndbyggede og individuelt tilpassede køkkener.

Oprindeligt var det er tømrer- og snedkerfirma, som Bjerregaard stiftede i 2003, men i 2016 opstod så Crafted by TSCB, efter der blandt andet var blevet investeret i nye maskiner.

Flytningen fejres d. 31. januar, hvor Crafted by TSCB inviterer til åbningsfest med både musik, lidt godt til ganen og en tale fra Allerød Kommunes borgmester Karsten Längerich (V).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063