23948sdkhjf

Lilleheden samler aktiviteter

Fabrikken i Bredebro lukkes, og produktionen flyttes til Hirtshals, hvor en række nye investeringer skal øge virksomhedens konkurrenceevne.
I en tid med svære markedsvilkår er det ikke rentabelt at drive to produktionsenheder, og derfor lukker Lilleheden sin fabrik i Bredebro med virkning fra december.

Adm. direktør Christian Esbensen betegner lukningen som en trist og svær beslutning, men han understreger samtidig nødvendigheden i at tilpasse sig:

- Vi har en klar ambition om at vinde markedsandele på trods af den overordnede tendens. Vi tror på, det kan lade sig gøre – fordi vi har nogle gode produkter, et godt og veletableret brand, fordi vi servicerer den danske byggebranche effektivt, og vigtigst herfor er, at vores produktion er gearet hertil. Dette er nødvendigt for fortsat at være konkurrencedygtig, forklarer direktøren.

Investeringer i Hirtshals
Med lukningen i Bredebro søsætter Lilleheden samtidig en investeringsplan, der skal sikre faciliteterne i Hirtshals et nyt set-up og en væsentligt højere kapacitet:

- Vi vælger at placerer investeringerne i Hirtshals, da hovedparten af vores produktionsfaciliteter er nye efter en stor brand i 2004/05, forklarer Christian Esbensen.

Fabrikken i Bredebro er grundlagt i 1904 under navnet LNJ og havde på sit højeste over 100 medarbejdere. Virksomheden har i godt 10 år været ejet af Lilleheden og var før dette en del af den norske Moelven-koncern.

Lilleheden er ejet kapitalfonden Maj Invest Equity og har, foruden fabrikken i Hirtshals, også salgskontorer i Holland, England og Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078