23948sdkhjf

Top 10: Årets bedste ved FSC Design Awards

Den 21. november blev vinderen af årets FSC Design Awards fundet efter to dage, hvor 54 design- og arkitektstuderende fra hele landet udstillede deres bud på fremtidens bæredygtige trædesign i form af bænke, garderobemøbler, stole, reoler samt vikingespil og kaffekopper.

Her kan du se årets top 10.

FSC Design Award

FSC Design Award arrangeres af FSC Danmark og afholdes i år for 14. gang. De seneste fire år er den afviklet i samarbejde med interiørmagasinet Mad & Bolig i Aller Huset.

Det er en innovativ designkonkurrence, som udfordrer danske design- og arkitektstuderende til at tænke i nye baner og forene bæredygtighed med æstetisk trædesign. Konkurrencens formål er at inspirere fremtidens designere til at tænke bæredygtighed ind i deres designs og se mulighederne i træ som et naturligt element.

Deltagerne får deres 1:1 prototyper bedømt af et professionelt dommerpanel bestående af repræsentanter fra design- og arkitektbranchen. Præmien er hvert år en designrejse til et FSC-certificeret skovområde rundt om i verden.

FSC Design Award udskrives i år i samarbejde med Mad & Bolig, JYSK, Verdens Skove, ScanCom International, IKEA, FDB Møbler, Keflico, Bolia.com, Kvist Industries, Step Print Power og Tuborg Fondet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097