23948sdkhjf

Designa vender tilbage til Frederikshavn

Designa-butikken i Frederikshavn lukkede i foråret, men nu fører stor efterspørgsel især blandt erhvervskunder til en genåbning. Det oplyser Designa i en pressemeddelelse.

Køkkenbutikken på Maigårdsvej i Frederikshavn lukkede i marts måned ned for alle aktiviteter, som en del af kædens løbende optimering af butiksnettet. Siden har Designa serviceret alle kunder nord for Limfjorden fra butikken i Aalborg, men snart kan der igen kigges på køkkener på Majgårdsvej.

Stor kundetilgang og især vækst i erhvervskunder i og omkring Frederikshavn betyder nemlig, at Designa Aalborg tager det logiske skridt og etablerer et showroom i byen – i samme lokaler, som husede den gamle butik.

Lokal tilstedeværelse
– Vi har i de sidste seks måneder oplevet en markant stigning i både privatkunder og erhvervsprojekter i Frederikshavn og i de omkringliggende byer. Og da vi samtidig i butikken i Aalborg har en dygtig medarbejder, som selv er fra Frederikshavn og bosat i byen, var det oplagt for os at etablere en butik igen, så vores mange kunder nord for Limfjorden nemt kan komme til vores showroom, fortæller Johnny Thomsen, der er indehaver af Designa Aalborg og snart også Designa Frederikshavn.

Tilbagekomsten til Frederikshavn sker i tæt samarbejde med Designa-kæden, som også ser gode muligheder for igen at få en stærk tilstedeværelse i den nordligste del af landet.

– Lukningen tidligere på året lå i naturlig forlængelse af vores overordnede strategi om at samle aktiviteterne i de større byer, hvorfra vi servicerer kunder i hele oplandet. Men det er også klart, at vi skal være, hvor kunderne er. Når vi oplever så markant tilgang især på projektdelen i Frederikshavn og omegn, skal vi naturligvis være i stand til at justere strategien og agere i forhold til det marked, vi opererer på, siger Designas administrerende direktør, Erik Høj.

Åbner i samme lokaler
Butikken åbner i starten af januar 2020 og får adresse på Maigårdsvej 11 på samme adresse, hvor den tidligere Designa-butik lå. Og netop det har været medvirkende årsag til, at kæden hurtigt kan etablere sig i byen igen.

– Normalt skal man bruge en del tid på at klargøre et lokale, inden vi kan begynde at bygge udstillinger og indrette efter alle kunstens regler. Men i dette tilfælde kan vi flytte lige ind og har dermed kunnet fokusere fuldt ud på at designe udstillingerne, som bliver et flot udsnit af de mange muligheder, vi kan tilbyde, siger Johnny Thomsen.

Åbningen er planlagt til den 2. januar, hvor den nye butik står klar til at tage imod eksisterende og nye kunder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062