23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye ansigter i København og på Mors

Frede Hansen, 54 år, er den 1. december 2019 tiltrådt som produktionstekniker hos Outrup Vinduer & Døre. Her skal han arbejde i produktionstekniskafdeling, hvor han skal varetage teknisk dokumentation, leverandørkontakt og indgå i udviklings- og optimeringsprojekter, ligesom han også skal udarbejde tegninger og skabeloner til leverandører og produktion. 

Frede er udlært maskinsnedker og har mange års erfaring med produktudvikling og konstruktion i møbel- og inventarindustrien. Han kommer senest fra en stilling som konstruktør i dokumentationsafdelingen hos inventarproducenten Inventa.

Og dør- og vinduesproducenten har sikret sig endnu en nyansat.

Jan Smedemark tiltrådte d. 1. oktober i en nyoprettet stilling som trainee hos Outrup Vinduer & Døre. I stillingen, der er virksomhedens udgave af et graduateforløb, skal han assistere Outrups administrerende direktør og arbejde med forretningsudvikling, analyse og rapportering samt videreudvikling af Outrups digitale strategi.

Jan er nyuddannet civilingeniør i virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har gennem sin studietid arbejdet med procesoptimering og produktionsudvikling hos blandt andre fødevareforarbejdningsvirksomheden Marel.

Ny mand i gulvcenteret
Københavns Gulvcenter, der er en del af ØT-Gruppen, har pr. 1. januar 2020 ansat Brian Bo Lauridsen som projektsælger.

Med reference til salgsdirektør Frank Kihlgast bliver det Brian Bo Lauridsens opgave at udvikle og udbygge salget til gulvlæggere.

Brian Bo Lauridsen har over 30 års erfaring i gulvgrossist branchen, senest 18 år hos Scandinova og inden da hos Eriksen Randers.

ØT-Gruppen består af Østerbro, Søborg, Vejby og Hornbæk Tømmerhandel samt Københavns Listefabrik og Københavns Gulvcenter

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078