23948sdkhjf

Fritz Hansen rykker ind i London

Den danske producent af designermøbler, Republic of Fritz Hansen, har netop åbnet sin første forretning i Storbritannien – i Londons Fitzrovia-distrikt.
Et af Danmarks førende møbelbrands, Republic of Fritz Hansen, er nu klar til at indtage det britiske marked for designermøbler.

I forbindelse med London Design Festival, der løb af stablen i dagene 17.-25. september, slog virksomheden dørene op for sin første butik i Storbritannien; nærmere betegnet i Londons Fitzrovia-distrikt på hjørnet Margaret Street og Great Titchfield Street.

Med store vinduespartier ud til begge gader vil forbipasserende blive eksponeret for det bedste og nyeste i Fritz Hansens kollektioner, og målet er at gøre butikken til et foretrukket mødested for indkøbere, designere, stylister, arkitekter og journalister med interesse for skandinavisk design.

- Vi ser et enormt potentiale for skandinavisk design i en af verdens mest kreative og designorienterede byer, siger Jan Vejsholt, vicedirektør hos Fritz Hansen.

Åbningen af den nye forretning sker i samarbejde med Skandium; et engelsk detailhandelsfirma, der er grundlagt af tre skandinaver. Virksomheden driver tre Skandium-butikker foruden den nye Fritz Hansen-butik og er desuden agent for en lang række designerbrands.

- Vi er stolte over at have fået muligheden for at arbejde sammen med en så hæderkronet producent som Fritz Hansen. Vi har fået frie hænder til at sammensætte et sortiment af accessories, der spiller sammen med Fritz Hansen-brandet, fortæller adm. direktør Magnus Englund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078