23948sdkhjf

Kinnarps vinder kæmpekontrakt i Sverige

Kontormøbelproducenten har indgået en toårig rammeaftale med Statens Inköpscentral til en værdi af ca. 300 mio. svenske kroner pr. år.
- Vi er stolte og ydmyge over Statens Inköpscentrals valg. Der er ikke blot stillet høje krav til miljø og kvalitet, men også til design, ergonomi, funktion og leveringssikkerhed.

Det siger Jonny Wigholm, Sverigeschef hos Kinnarps, ovenpå nyheden om, at virksomheden er blevet udvalgt som offentlig leverandør af møbler og indretningsløsninger til offentlige institutioner i Sverige.

Statens Inköpscentral har rangeret Kinnarps som nummer et inden for produktområderne opbevaring, kontorstole, stole, afskærmning, sofaer, lænestole, senge, gardiner og møbelstof.

Aftalen er toårig med option på yderligere to år, og Kinnarps vurderer værdien af kontrakten til 300 mio. svenske kroner pr. år.

- Indkøbsaftalen er den største i branchen, og kommer til at stå for en betydende del af vores volumen i Sverige. Vi har været leverandør til Staten siden 1968 og er naturligvis utroligt glade for tilliden, siger Johnny Wigholm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094