23948sdkhjf

800 værnglas fra Hjørring til Københavns sydhavn

Glaseksperten har netop leveret 800 værnglas til Teglværksbyen på Sydhavnen i København, hvor tredje etape af byggeriet nu nærmer sig sin afslutning. Værnglasset er valgt for at sikre arkitektonisk lethed i forbindelse med de 187 boligers altaner og terrasser. Det oplyser Glaseksperten i en pressemeddelelse.

Altanerne er et markant kendemærke ved de 187 lejligheder, som netop nu er under opførelse i boligområdet Teglværksbyen, der ligger på Sydhavnen i København. Altanerne består af stål og glas, og hos Glaseksperten er man glad for at være en del af projektet:

– Teglværksbyen er et stort projekt, og det er spændende at være en del af det og følge det gennem hele processen. Projektet er præget af et godt samarbejde mellem alle parter, og det afspejles også i det foreløbige resultat, lyder det fra salgschef hos Glaseksperten, Jesper Hønning

Løsningen til de mange altaner er en kombination af glas- og stålplader, som tilsammen lukker lyset ind i boligen og sikrer udsigten samtidig med, at de giver privatliv ved delvist at skærme for nysgerrige blikke. Ifølge Jesper Hønning tilfører værnglasset desuden bygningen æstetiske og arkitektoniske fordele:

– Selvom altaner er praktiske og tilfører boligen lys og gode muligheder for at opholde sig ude, kan en traditionel altan hurtigt blive en æstetisk tung konstruktion på en bygning. Her kan værnglas være med til at skabe den arkitektoniske elegance og lethed, som ellers kan være svær at opnå i boligbyggeri, forklarer Jesper Hønning.

Byggeriet ved Teglværksbyen dækker et areal på ca. 21.500 kvm og består af en omfattende karré med en stor gård i midten. Opholdsaltanerne af glas og stål sidder i et karakteristisk lodret mønster og fremhæver derved bygningens højde. De 187 boliger er en blanding mellem privat udlejning og ungdomsboliger af varierende størrelse med to til fem værelser. Projektet startede tilbage i 2015 og er forløbet over flere etaper.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094