23948sdkhjf

Kvadrat kåret som Danmarks bedste vækstskaber

Torsdag aften løb tekstilproducenten Kvadrat med sejren, da EY kårede årets danske EY Entrepreneur Of The Year. Dermed skal virksomheden, der har hovedsæde i Ebeltoft, nu repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2020, hvor flere end 50 lande skal dyste om titlen.

I alt var seks regionale vindere af konkurrencen med i opløbet om at blive årets bedste vækstvirksomhed, da finalen torsdag aften løb af stablen i Lokomotivværkstedet foran 800 tilskuere fra dansk erhvervsliv, og Kvadrat kæmpede blandt andre mod havemøbelproducenten Cane-line.

I sin motivation for kåringen af Kvadrat lægger den uafhængige landsjury særligt vægt på, at Kvadrat konstant udvikler sig og har formået at skabe en ”ekstrem bred tilstedeværelse”, ligesom tekstilproducentens særlige kreative designkultur blev fremhævet.

”Juryen peger i høj grad også på den helt særlige entrepreneurånd, som med anden generation i virksomheden har skabet meget imponerende resultater,” kan man læse på EY’s hjemmeside.

– Titlen som EY Entrepreneur Of The Year i Danmark gives til en virksomhed og dens ejere, der på bedste vis formår at forene en stærk forretningssans med vækstskabelse og udvikling, og hvor entrepreneuren er en rollemodel for den kommende generation. Kvadrat er en utrolig spændende dansk virksomhed med flot global rækkevidde, og som, jeg tror, vil få stor opmærksomhed i Monaco til EY World Entrepreneur Of The Year i 2020, siger Lars Fløe Nielsen formand for landsjuryen i EY Entrepreneur Of The Year.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14