23948sdkhjf

Ekte vinnervilje: Dansk køkkenproducent hædret på norsk

Vestjyske Aubo Køkken & Bad blev i sidste uge udnævnt som Årets Leverandør af den sydnorske bolig-gigant, Øster Hus Gruppen. Prisen gives på baggrund af anmeldelser fra slutkunder, samt Øster Hus Gruppens egne kriterier indenfor blandt andet leveringssikkerhed og fleksibilitet. 

Med vestjyske værdier som loyalitet og fleksibilitet i højsædet, har køkkenproducenten fra Aulum også fanget an i Norge, hvor Aubo de seneste år blandt andet har skabt et stærkt B2B-samarbejde med en af Sydnorges største boligbyggere, Øster Hus Gruppen. Blot i år har AUBO leveret 250 køkkener til Øster Hus Gruppen, og nu har den norske bolig-gigant altså valgt at tildele den danske samarbejdspartner prisen som  Årets Leverandør.

”Et samarbeid preget av ekte vinnervilje!” pryder diplomet, og den flotte pris skal da også ses som et udtryk for tilfredshed i samarbejdet med hele Aubos værdikæde, lige fra ordren falder til de nyslåede boligejere har taget køkkenet i brug. Og det er noget, der varmer hos Aubo:

– Konkurrencen i Norge er hård, og, ligesom i Danmark, stilles der store krav til design, funktionalitet og pris fra forbrugeren. På B2B markedet stilles der så ydermere meget høje krav til leveringssikkerhed, fleksibilitet og hastighed. Derfor ser vi det selvfølgelig som en kæmpe cadeau at få en pris, som gives på baggrund af både slutkundernes og Øster Hus Gruppens tilfredshed, lyder det fra salg- & marketingdirektør hos Aubo, Dan F. Østergaard. 

En stærk holdindsats 

Hvor årsagen til succesen i det norske skal findes, hersker der ingen tvivl om. Ifølge Dan F. Østergaard bør prisen nemlig tilegnes hele AUBO-familien, hvor hvert enkelt led har bidraget.

– Alle i Aubo har andel i, at vi har fået prisen. Lige fra ordremodtager til dem, der står i produktionen og laver køkkenerne - alle har virkelig gjort deres arbejde til UG. Så det er helt klart den stærke holdindsats, der er årsag til, at vi kåres til “Årets Leverandør”. Hos Aubo er vi en familie, og holdånden er én af de ting, der gør, at vi kan levere så høj kvalitet med så stor leveringssikkerhed, samtidig med at det er rart at gå på arbejde, slår han fast

At anerkendelsen af Aubos høje standarder har stor betydning for Dan F. Østergaard og resten af holdet, er ikke til at tage fejl af. Og salg- og marketingdirektøren spår da også, at prisen yderligere kan cementere køkkenproducentens position på det norske marked.

– Den her anerkendelse betyder utroligt meget for os. Øster Hus Gruppen er kendt i hele Norge som en af de rigtig stærke i branchen, hvor de i 45 år har drevet en fantastisk og stabil forretning igennem både høj- og lavkonjunkturer. Så det er bestemt en anerkendt pris, og noget der bliver lagt mærke til i branchen, forklarer han.

– Vi har et rigtig stærkt samarbejde med Øster Hus Gruppen, og vi er selvfølgelig meget stolte af at opnå den anerkendelse fra så velanset en virksomhed, lyder det slutteligt fra Dan F. Østergaard.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094