23948sdkhjf

Træ- og møbelindustrien får ny direktør

Træ- og Møbelindustrien i DI, som er brancheforening for 300 virksomheder, har ansat ny direktør.

Valget er faldet på Annette Christensen, som gennem de seneste 11 år har været ansat i forskellige roller i DI.

49-råige Annette Christensen er oprindeligt fra Sønderborg og har arbejdet i DI siden 2008 – først som chefkonsulent med ansvar for DI’s arbejde med bedre infrastruktur. Siden januar 2018 har Annette været souschef i DI’s Regionalforeninger. Hun er uddannet cand.oecon

Den nye direktør starter i Træ- og Møbelindustrien den 1. januar 2020.

- Vi mener, at Annette har de helt rigtige kompetencer og den rette erfaring til at styrke træ- og møbelvirksomhederne sammen med vores bestyrelse. Vi står over for en masse nye udfordringer og store muligheder med blandt andet den grønne omstilling. Det bliver en vigtig opgave for den nye direktør, siger formanden for TMI, administrerende direktør Nils Anton Hundevad Knudsen, Magnus Olesen A/S.

- Annette Christensen har, gennem de opgaver hun har løst i DI, vist sig som yderst kompetent. Samtidig har hun en stor forståelse for virksomhedernes hverdag og behov. Jeg mener derfor, at hun er et rigtigt godt valg til at stå i spidsen for en så vigtig og spændende branche, siger viceadministrerende direktør Kim Graugaard, der har direktøransvaret i DI for TMI.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.546