23948sdkhjf

Forventer over 10.000 besøgende til værktøjsmesse

Brøndby Hallen danner igen rammen, når Carl Ras og 65 udstillere tirsdag slår dørene op for den 13. udgave af værktøjsmessen.
- Vi har knoklet siden foråret med at stable årets messe på benene og er stolte af i år at kunne sætte rekord – aldrig har vi haft så stort et udbud af skarpe priser og spændende produkter på messen.

Direktør, Gorm Rasmussen, 3. generation i familievirksomheden Carl Ras, har store forventninger til årets værktøjsmesse, der i år afholdes for 13. gang.

Fra tirsdag den 20. september klokken 12.00 og frem til fredag den 23. september klokken 16.00 står 65 udstillere klar til at præsentere intet mindre end 3.300 varenumre. De besøgende håndværkere kan dermed sagtens få et par timer til at gå med at se og afprøve branchens gadgets.

Carl Ras forventer igen i år flere end 10.000 besøgende, og ifølge Gorm Rasmussen oplever man, at firmaer i stigende grad benytter messen til at arrangere firmaudflugt til Brøndby Hallen.

Om Carl Ras A/S
Carl Ras er en familieejet virksomhed med københavnske rødder. Carl Ras har 79 års erfaring som specialist inden for engrossalg af værktøj og beslag til professionelle håndværkere og industrien. Kæden har 10 engroscentre fordelt i hele landet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065