23948sdkhjf

Vinduesproducent lancerer digital hjælpende hånd til forhandlere

Vindue- og dørproducenten Rationel har lanceret et digitalt værktøj, som gør tømrermestre, forhandlere og byggerådgivere i stand til at rådgive kunderne mere konkret, når de står over for udskiftning af vinduer og døre. Det oplyser Rationel i en pressemeddelelse.

– Det kan være svært for tømrermestre og forhandlere at forklare præcis, hvordan nye vinduer og døre vil se ud på kundens hus i forbindelse med en renovering. Med Rationel App optimeres rådgivningen, fordi de med app’en kan visualisere, hvordan det færdige projekt ser ud, siger marketingchef i Rationel, Lene Gøbel.

Ifølge Rationel oplever de fleste tømrermestre, forhandlere eller byggerådgivere, at kunderne er usikre på, hvordan nye vinduer og døre ser ud på deres boligs facade. Det er den udfordring, Rationel sigter mod at løse med den nye app, som giver mulighed for visuelt at præsentere forskellige løsningsforslag, som det vil se ud på boligejerens hus.

– Med app’en kan kunderne se og teste forskellige vinduestyper, -farver og -størrelser, inden de træffer valget om en bestemt løsning. Det giver et helt nyt lag til rådgivningen. Samtidig kan tømrermestre og byggerådgivere endda vise, hvordan det vil se ud med vinduer eller døre på en bar facade. Appen giver en række nye muligheder i rådgivningen, og det skaber en tryghed hos tømrermestre og byggerådgivere, at boligejeren visuelt har set, hvad de siger ja til, lyder Lene Gøbels vurdering.

Bedre rådgivning og mindre tvivl
Rationel App er udviklet og testet i samarbejde med en række tømrermestre, rådgivere og boligejere. En af dem, der har deltaget i processen, er byggeleder Mads Carton fra Carton Byg ApS i Esbjerg. Han ser flere fordele for både tømrermestre, byggerådgivere og kunder i Rationels app.

– Rationel App er et godt værktøj, som vil gøre processen omkring valg af vinduer og døre mere effektiv, fordi vi får en hurtigere afklaring på valg af vinduesløsning, når kunderne med app’en kan se, hvordan forskellige løsninger ser ud på deres hus, siger Mads Carton og fortsætter:

– I dag skal kunderne forestille sig, hvordan et vindue fra et katalog ser ud på deres hus. Det er svært for de fleste boligejere. Ni ud af ti gange får håndværkerne frie tøjler. Med appen kommer kunderne meget mere på banen. Værktøjet gør det lettere for mig at rådgive dem i forhold til valg af vinduestype, størrelse og farver på vinduerne. App’en er med til at give en bedre rådgivning og sikre, at kunderne har et fuldt overblik over, hvordan huset kommer til at se ud med nye vinduer og døre. Den fjerner tvivl om, hvad der er aftalt, og skaber tryghed for alle parter, siger Mads Carton.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094