23948sdkhjf

Fynske børnemøbler belønnes med DI-pris

Med bare 20 ansatte er Albero Møbelfabrik i Ejby blevet en førende virksomhed inden for produktion af børne- og institutionsmøbler i krydsfiner, primært til det skandinaviske marked. En bevidst satsning på design, kvalitet og eksport har nu sikret den fynske virksomhed DI Trekantsområdets Initiativpris 2019. Det fortæller DI på organisationens hjemmeside.  

For nogle år siden kastede Albero sig over ungdomsboliger på det tyske marked, og allerede efter et års tid kunne virksomheden lukke den første ordre på levering af møbler til godt 150 kollegieværelser. Sidenhen har man udbygget segmentet og fintunet konceptet, og i dag har Albero leveret til ca. 1.100 kollegieværelser og ungdomsboliger i Hamborg, hvor virksomheden nu også har åbnet showroom.

– Albero Møbelfabrik satser på håndværksmæssig kvalitet og flot design. Det har de gjort med så stor forretningsmæssig dygtighed, at ikke kun danske, men også norske, svenske og tyske kunder står i kø for at møblere deres skoler, daginstitutioner og kollegier med møblerne fra Ejby. Det gør, at Albero Møbelfabrik i allerhøjeste grad er værdig til DI’s Initiativpris, siger formanden for DI Trekantområdet, Carsten Kind.

Prisen overrækkes i dag, d. 11. november, på fabrikken i Ejby af Carsten Kind og Middelfart Kommunes borgmester, Johannes Lundsfryd.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062