23948sdkhjf

Navnenyt: Nye kræfter til ABC Pavilloner og Glaseksperten

René Thorngaard, 28 år, Randers, er netop tiltrådt som autoriseret el-installatør hos ABC Pavilloner i Engesvang, der er specialister i at producere præfabrikeret byggeri. Renés primære arbejdsopgaver bliver mandskabsstyring og arbejdsledelse samt prisberegning i forbindelse med entrepriser. Herudover får han ansvar for kvalitetssikring, indkøb og styring af materialer.

René færdiggjorde sin uddannelse som installatør fra Erhvervsakademi Dania i Randers i 2019. Tidligere har han taget en ungdomsuddannelse på HTX i Randers, hvorefter han læste videre som elektriker hos FA-EL. I sin fritid er René aktiv fodbold- og håndboldspiller. 

Ny mand skal yde kundeservice i Hjørring
Lars Frøstrup Jensen, 35 år, er pr. 1. november tiltrådt som ny salgsassistent hos Glaseksperten i Hjørring. Her får han fast base i virksomhedens kundecenter, hvorfra han skal yde kundeservice samt stå for modtagelse og udarbejdelse af tilbud og ordrer.

 Lars har mange års erfaring som rådgiver og er derfor vant til at indgå i god og tæt dialog med kunder. Tidligere har han haft stillinger som hjemmerådgiver, butikssouschef og butiksleder hos TDC, og senest kommer Lars fra en stilling som erhvervskoordinator hos EasyRep i Frederikshavn.

 Privat er Lars bosiddende i Hjørring med sin kone og to børn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094