23948sdkhjf

Møbelhus i Maribo lukker efter knapt 100 år

Efter at have solgt møbler i Maribo og omegn i mere end 97 år er det snart slut med Jarvig Møbler, der er en del af Møblér-kæden.

Bag beslutningen ligger der sund fornuft og en god aftale, lyder det i en pressemeddelelse fra indehaver Torbjørn Nielsen, der også ejer Ullerslev Snedkerforretning og Møblér med Møllers Møbler i Vordingborg.

Thorbjørn Nielsen har nemlig fået et godt tilbud på at sælge bygningerne på Maglemervej.

– En gang imellem viser der sig uventede muligheder. Og vi har fået et godt tilbud som vi naturligvis har overvejet grundigt, men hvor det har været indlysende at sige ja tak, også selvom vi har drevet en god og sund møbelbutik i Maribo, fortæller Torbjørn Nielsen.

Der er stadig et år, til Møblér med Jarvig Møbler skal være ude af lokalerne, så både kunder og medarbejdere får tid til at vænne sig til tanken. Og hvad sidstnævnte angår bliver omvæltningen ikke nødvendigvis så stor.

– Vi har valgt at beholde medarbejderne fra butikken i Maribo, således vi blot styrker vores position yderligere i henholdsvis Ullerslev og Vordingborg. Ydermere vil vi udvide vores sortiment i Ullerslev, så vi kan præsentere møbler i flere prisklasser og dække Møblér-kædens sortiment, lyder det fra Thorbjørn Nielsen.

Også kunderne kan være helt rolige, lyder det i pressemeddelelsen, for selskabets aktiviteter fortsætter og dermed kan eksisterende kunder serviceres fra både Ullerslev og Vordingborg.

– Det er ikke dårlig økonomi eller et dårligt rygte, der er årsag til at vi lukker, så kunderne kan være helt rolige. Vi vil stadig være her og hjælpe med eventuelle reklamationer, tage imod gavekort og anden service. Og det er med de samme kendte ansigter, det er bare ikke på Maglemervej mere, slutter direktøren.

Butikken lukker i sensommeren 2020, hvorefter de to øvrige butikker overtager alle forpligtelser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079