23948sdkhjf

ITH-koncernen forvandler minus til plus

Af ITH-koncernens netop udsendte årsrapport fremgår det, at koncernen har formået at vende minus til plus. Sidste års underskud før skat på 39,3 millioner kroner er vendt til et overskud før skat på 51,8 millioner kroner i 2004.
Af ITH-koncernens årsrapport er følgende kommentarer fremhævet:

Den samlede omsætning i 2004 blev 701 mill. kr., hvilket er på niveau med omsætningen i 2003, der udgjorde 698 mill. kr.

Årets ordinære resultat før skat blev et overskud på 51,8 mill. kr. mod sidste års underskud på 39,3 mill. kr. Af årets overskud kan 50,6 mill. kr. relateres til avance vedrørende branderstatning på anlægsaktiver efter brand på Lilleheden.

Eksklusiv denne avance er der tale om et ordinært overskud før skat på 1,2 mill. kr., svarende til en forbedring på 40,5 mill. kr. i forhold til 2003. Resultatet svarer til de tidligere offentliggjorte forventninger.

Årets resultat efter skat blev et overskud på 33,6 mill. kr. I 2003 udgjorde årets resultat et underskud på 30,8 mill. kr.

Resultatudviklingen anses samlet set for tilfredsstillende.

Der er fortsat behov for yderligere tilpasninger og resultatforbedringer i ere af koncernens virksomheder, før resultatet som helhed kan anses for tilfredsstillende.

Udviklingen i 2004 har været et vendepunkt for koncernen, og der investeres påny mere offensivt i koncernen.

I 2004 er der realiseret resultatfremgang i alle virksomhederne. Der er arbejdet videre med en optimering af Lilleheden og Outline Vinduer, mens omstruktureringen af PLUS er fortsat.

Du kan læse hele årsrapporten hos ITH Industri Invest A/S – http://www.ith.dk

Kilde: ITH Industri Invest A/S – www.ith.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078