23948sdkhjf

ProForest gennemfører evaluering af DLHs Good Supplier Project

Af en pressemeddelelse fremgår det, at det anerkendte engelske konsulentfirma ProForest er blevet valgt til at gennemføre en evaluering af DLHs Good Supplier Project (GSP).
GSP har nu fungeret i ca. 2 år og er et vigtigt værktøj til indsamling, lagring og vurdering af oplysninger om vores leverandører. GSP har dog ikke været uproblematisk, idet der undertiden kan være miljømæssige versus kommercielle afvejninger, som er vanskelige at håndtere. Nogle NGO’er kritiserer ligeledes at GSP ikke er åbent og at DLH derfor ikke kan dokumentere fremskridt. Det er en vanskelig balancegang at behandle fortrolige oplysninger fra leverandørerne og samtidig give DLH’s interessenter indblik i, hvordan GSP håndteres.

I løbet af de to år, projektet har kørt, er der desuden sket en stor udvikling på miljøområdet og i forhold til de krav vores kunder stiller til os.

Tiden er derfor inde til at få eksperter til at vurdere projektet. ProForest skal rådgive os om, hvordan vi kan udvikle GSP, så det tilpasses de forventninger og krav, som vi vil møde fra vores kunder og samfundet i øvrigt de næste 3-5 år.

ProForest har stor erfaring indenfor netop dette område, da de i en årrække har beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder omkring verificering af træ og vurdering af leverandører. Endvidere har ProForest rådgivet den engelske stat i forbindelse med udarbejdelsen af den engelske offentlige indkøbsvejledning for træ.

ProForest forventes at komme med sine anbefalinger i starten af juni 2005.

Kilde: DLH Nyhedsbrev d. 3. marts 2005

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063