23948sdkhjf

Køkkenproducent skifter ud på direktørposten

Torsdag fratrådte Michael Oversø stillingen som administrerende direktør for køkkenkæden Multiform. Det sker ”efter gensidig aftale”, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

I stedet indtræder Lars Bay-Smidt midlertidigt som direktør, indtil en ny direktør er på plads. Lars Bay-Smidt er direktør i Ballingslöv International Danmark, som blandt andet ejer Multiform.

– Michael Oversø har ydet en stor og loyal indsats for Multiform gennem tre år. Han har stået i spidsen for store investeringer i såvel en moderne produktion af Multiforms eksklusive snedkerkøkkener som i Multiforms butikker. Desuden har han implementeret en stringent struktur for de forskellige forretningsgange, så fundamentet nu er på plads for, at Multiform kan vækste yderligere, siger Lars Bay-Smidt.

Ambition om tocifrede vækstrater
Multiform har leveret overskud gennem mange år, men ambitionen er tocifrede vækstrater i de kommende år.

– Multiform er kendt og anerkendt for sine klassiske snedkerkøkkener, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesigns lever på tværs af generationer. I en tid, hvor mange lægger vægt på høj kvalitet, stolt håndværk og bæredygtighed er der klart et potentiale for at øge salget yderligere til både private kunder og erhvervskunder i hele Norden. Det potentiale skal høstes, siger Lars Bay-Smidt.

Sidste år faldt både bruttofortjeneste og resultatet hos Multiform. Da regnskabet blev fremlagt i sommer, lød det fra Michael Oversø, at et overskud på 6 mio. kr. mod 7,7 mio. året forinden var acceptabelt taget i betragtning af, at 2018 havde været kendetegnet ved investeringer i butikkerne og produktionen samt i et nyt uddannelsescenter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094