23948sdkhjf

Køkkenproducent skifter ud på direktørposten

Torsdag fratrådte Michael Oversø stillingen som administrerende direktør for køkkenkæden Multiform. Det sker ”efter gensidig aftale”, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

I stedet indtræder Lars Bay-Smidt midlertidigt som direktør, indtil en ny direktør er på plads. Lars Bay-Smidt er direktør i Ballingslöv International Danmark, som blandt andet ejer Multiform.

– Michael Oversø har ydet en stor og loyal indsats for Multiform gennem tre år. Han har stået i spidsen for store investeringer i såvel en moderne produktion af Multiforms eksklusive snedkerkøkkener som i Multiforms butikker. Desuden har han implementeret en stringent struktur for de forskellige forretningsgange, så fundamentet nu er på plads for, at Multiform kan vækste yderligere, siger Lars Bay-Smidt.

Ambition om tocifrede vækstrater
Multiform har leveret overskud gennem mange år, men ambitionen er tocifrede vækstrater i de kommende år.

– Multiform er kendt og anerkendt for sine klassiske snedkerkøkkener, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesigns lever på tværs af generationer. I en tid, hvor mange lægger vægt på høj kvalitet, stolt håndværk og bæredygtighed er der klart et potentiale for at øge salget yderligere til både private kunder og erhvervskunder i hele Norden. Det potentiale skal høstes, siger Lars Bay-Smidt.

Sidste år faldt både bruttofortjeneste og resultatet hos Multiform. Da regnskabet blev fremlagt i sommer, lød det fra Michael Oversø, at et overskud på 6 mio. kr. mod 7,7 mio. året forinden var acceptabelt taget i betragtning af, at 2018 havde været kendetegnet ved investeringer i butikkerne og produktionen samt i et nyt uddannelsescenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078