23948sdkhjf

Ikea fejrer fremgang med bonus til alle ansatte

Med 114 pct. af en månedsløn vil Ikea Danmark takke sine ansatte for en ekstraordinær indsats.

Den store bonus tilfalder 3079 ansatte, der enten stadig arbejder i koncernen, eller som har været ansat i minimum seks måneder og arbejdet i Ikea det seneste regnskabsår.

Jeg er meget imponeret over, hvad vi i fællesskab har præsteret. I Ikea taler vi om at kraftsamla, når vi samles om at gøre en ekstraordinær indsats. Jeg er derfor meget glad for, at vi nu kan udbetale denne bonus, og at alle medarbejdere bliver tilgodeset, for alle har ydet en forbilledlig indsats, lyder det fra Johan Laurell, adm. direktør i Ikea Danmark i en pressemeddelelse

I sit seneste regnskabsår, der løb til udgangen af august, har Ikea Danmark leveret sin bedste omsætning gennem kædens 50 år lange historie i Danmark. Ikea Danmark øgede salget med 7,9 procent og nåede en omsætning på 4,7 milliarder kroner

Størrelsen på bonussen varierer fra person til person efter arbejdede timer. Alle får dog den samme procentvise bonus, nemlig helt præcist 114,28 procent af deres månedsløn. Bonussen udbetales, fordi Ikea Danmark har realiseret målsætninger for salg, omkostning og resultat.

– Vores vækst og gode resultater skyldes udviklingen af vores sortiment, en fantastisk flot fremgang i salget af især køkkener samt introduktionen af nye populære services som dag-til-dag levering og klik og hent. Samtidig har mine kolleger ude i varehusene leveret gode kundeoplevelser, og det er i sidste ende de gode oplevelser og anbefalinger, vi lever af, siger Johan Laurell.

Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094