23948sdkhjf

Ny fotokonkurrence skal hylde godt snedkerhåndværk

Med Instagram foto-konkurrencen #snedkermade retter Snedkersektionen i Dansk Byggeri blikket mod lækkert snedkerarbejde og fagets mange muligheder.

Snedkerlavet interiør har siden 1960’erne været populært hos danskerne. Designklassikere som 7’er-stolen, Y-stolen og Safaristolen er blevet en del af dansk dna, og i dag er også alsidige og stilsikre snedkerkøkkener, -skabe og –døre i høj kurs.

– Der er stor interesse for det unikke og den høje kvalitet. Det kan vi mærke hos vores medlemmer. Snedkerlavet håndværk har ramt en tendens i tiden, måske fordi designet er tidsløst, smukt og holdbart, siger branchechef i Snedkersektionen i Dansk Byggeri, Frederik Waitz Søborg.

Det er baggrunden for, at Snedkersektionen i Dansk Byggeri sætter en fotokonkurrence i gang i dag, mandag den 28. oktober. Fotokonkurrencen, der kører på Instagram, giver private såvel som fagpersoner mulighed for at dele fotos, der indrammer deres fascination af snedkerlavet håndværk.

– Konkurrencen skal rette opmærksomheden mod det gode snedkerhåndværk. Gerne i kombination med danskernes egen kreativitet og indretning. Snedkerfaget er et lækkert håndværk, så jeg glæder mig til at se, hvordan produkternes charme kan fanges gennem danskernes kreative øje, siger fotograf Ricky John Molloy, der er dommer i fotokonkurrencens dommerkomite.

Vind en Y-stol
Alle med en forkærlighed for lækkert snedkerarbejde kan deltage i konkurrencen ved at følge Snedkersektionen på Instagram og lægge et eller flere fotos op på deres side markeret med #snedkermade.

Dommerpanelet udpeger en første-, anden- og tredjeplads. Vinderen af fotokonkurrencen præmieres med en Y-stol af Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn. Andenpladsen modtager en lækker Noir egetræsbænk fra MUUBS, mens vinderen af tredjepladsen får overrakt et smukt Dania Skærebræt fra Skagerak.

Udover præmierne får vinderne udstillet deres foto i Dansk Byggeris vinduer på Nørreport i København samt på Snedkersektionens medier. Vinderne får overrakt deres præmier til snedkernes netværksdag den 3. december 2019, hvor de tre vinderbilleder også bliver udstillet.

Konkurrencen skydes i gang i dag, mandag, og løber frem til den 25. november 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078