23948sdkhjf

Træn i træ: Australsk fynbo bag flotte fitnessinstrumenter

I fynske Tommerup står en samling træningsmaskiner, der ikke ligner det, man er vant til at finde i landets utallige fitnesscentre.

Æstetikken og det taktile er i højsædet, fortæller Richard Kelly, der som direktør i Waterrower Scandinavia har stået i spidsen for at udvikle den nye serie af træningsmaskiner, der er bygget i træ.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Med konceptet ”workplace-fitness” vil Waterrower Scandinavia indrette træningsrum i virksomheder, på hoteller eller i erhvervsparker som eksempelvis Tommerup Erhvervspark, hvor virksomheden i dag holder til og er i gang med at indrette det første af den nye type fitnessrum. Her går man efter at skabe, det Richard Kelly kalder ”verdens bedste funktionelle showroom”, som både kan komme erhvervsparkens lejere til gode og fremvise Waterrower Scandinavias produkter i de helt rigtige omgivelser.

Richard Kelly har australske rødder, men han fortæller til avisen, at det er det skandinaviske univers, han arbejder ud fra, når han formgiver sine fitnessredskaber og indretter de omgivende træningslokaler. Målet er en pakke, der er smagfuldt indrettet og præget af enkelthed og enkelt design, forklarer han.

Næste skridt for den australske direktør handler om at dokumentere bæredygtigheden af de flotte træningsmaskiner.

- En del af det skandinaviske design handler om bæredygtighed, især inden for hospitality. Vores maskiner er lavet af træ og kan holde i mange år, så det er bæredygtigt i sig selv. Men vi skal have lavet en analyse, der sikrer transparens og som dokumenterer vores bæredygtighed, forklarer han til Fyens Stiftstidende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19