23948sdkhjf

DI øremærker 10 millioner til SVM’ernes digitalisering

Mange danske virksomheder har taget digitaliseringen til sig, men endnu flere skal turde tage de næste digitale skridt.

Det mener Dansk Industri (DI), der derfor søsætter projektet ”Tech der Tæller” med fire indsatsområder, der skal få flere virksomheder til at bruge den digitale værktøjskasse.

- Vi kan se, at virksomheder, der digitaliserer, får en gevinst ud af det. Digitalisering giver dem en konkurrencefordel, og det er jo det, der skal skabe flere job og mere velstand her i landet. Derfor vil vi i DI sætte mere mandskab ind på at hjælpe vores medlemmer med at tage deres næste digitale skridt, siger Lars Frelle-Petersen til DI Business.

Omstilling hos små og mellemstore
Målet med Tech der Tæller er at få en digital udvikling og omstilling i gang hos endnu flere små og mellemstore virksomheder og at styrke eksporten af digitale løsninger samt tiltrække investeringer til Danmark.

Tech der Tæller skal også bidrage med nye politiske visioner og sætte retningen for det digitale Danmark. Dansk Industri øremærker i første omgang 10 millioner kroner til indsatsen og ansætter tre nye medarbejdere, fortæller direktør Lars Frelle-Petersen.

- Vi ved godt, at det ikke altid er nemt at gå i gang med digitalisering, men der er kæmpe fordele ved at gøre det. Vi skal helt ud i den enkelte virksomhed og samarbejde med dem om konkrete projekter om digitalisering og bidrage med råd og vejledning, siger han.

Artiklen er bragt i samarbejde med DI Business. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14