23948sdkhjf

Møbelproducent får mere fynsk fokus

 Fyn er et både perspektivrigt og spændende marked. I hvert fald hvis man spørger den Skive-baserede producent af kontormøbler, Dencon, der i bestræbelserne på endnu mere fynsk fokusering nu åbner kontor i Odense

Den 1. oktober slog virksomheden dørene op til det nye salgskontor i den sydlige del af Odense. Til at stå i spidsen for den nye satsning har Dencon allieret sig med lokale fynboer med stærk brancheindsigt. Det drejer sig om de to erfarne kontormøbelsælgere Jan Eric Rasmussen og Bo Mouritzen Pilgren, der kommer til Dencon Fyn med erfaring fra kontormøbelvirksomheder som Sapa, B8 og Holmris.

- Fyn indgår som ny og vigtig del af vores salgsstrategi, og en fokuseret indsats kræver kvalificeret tilstedeværelse og nærhed til kunderne. Derfor har vi valgt at etablere os med kontor i Odense, siger administrerende direktør Henrik Søgaard Feld.

Udover dansk designede og dansk producerede møbler og opbevaringsløsninger til blandt andet kontorer, kantiner, møde- og konferencelokaler til det danske marked eksporterer Dencon A/S også kontormøbler til blandt andet det norske marked. Åbningen af Dencon Fyn markerer virksomheden med åbent hus i de nye lokaler på Rolundvej den 10. oktober.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.047