23948sdkhjf

Et dusin nøglemedarbejdere har forladt Silvan efter direktørskifte

Silvans topchef siden maj, tyske Jan Becker, har ikke været en populær herre i byggemarkedskædens ledelseslag. 

Siden han fik topposten i Silvan er mindst 12 nøglemedarbejdere stoppet. Minimum syv ledende medarbejdere - herunder chefer for afdelinger på Silvans hovedkontor - har selv sagt op. Det skriver Børsen, der har været i kontakt med flere af hinanden uafhængige kilder. 

Utilfredshed med Jan Beckers ledelsesstil er ifølge en række af de tidligere Silvan-ansatte årsagen til, at de har forladt kæden. Uro og uenigheder kendetegner ifølge en af de kilder, Børsen har været i kontakt med, ledelsen.   

Jan Becker afviser overfor avisen, at opsigelserne er udtryk for problemer, samt at man skal have opbygget ”det rette team”. 

Han ønsker ikke at oplyse, hvilke medlemmer af Silvans ledelsesgruppe, der var ved hans tiltrædelse, som fortsat er i ledelsen. Dog tilføjer han, at "over ti personer" fra den daværende ledergruppe fortsat er ansat i Silvan.

Ud over topposten i Silvan er Jan Becker er partner i kapitalfonden Aurelius, der købte Silvan af Stark Group i 2017. Siden overtagelsen har kæden præsteret et underskud på 57 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093