23948sdkhjf

Ny XL-BYG i Roskilde inviterer til rejsegilde

Med domicil direkte ved motorvejen og få minutter fra afkørsler ved Roskilde er XL-BYG Knud Larsen ved at opføre en helt ny afdeling med salg af trælast, byggematerialer, værktøj, beslag, arbejdsbeklædning, forbrugsvarer og meget mere til håndværkere og øvrige kunder.

Den nye tømmerhandel, der åbner i foråret 2020 bliver på 4800 kvadratmeter under tag. Heraf vil 3800 kvadratmeter blive drive in-haller med træ og byggematerialer i alle afskygninger. Desuden opføres et proffcenter på 1000 kvadratmeter.

Afdelingsdirektør for den nye XL-BYG, Jakob Libonati, der har mere end 30 års erfaring med salg og servicering af håndværkere og entreprenørvirksomheder.

- Som udgangspunkt vil den nye XL-BYG på GL Marbjergvej være til for professionelle håndværkere. Det vil betyde, at blandt andet forretningens åbningstider, varesortiment, leveringsservices og personalesammensætning afspejler håndværkernes behov for en værdifuld medspiller i en travl hverdag på byggepladserne – men privat handlende er selvfølgelig også meget velkommen, fortæller han.  

XL-BYG Knud Larsen Roskilde holder rejsegilde som Åbent Hus-arrangement torsdag den 10. oktober fra kl. 14.00 på Gammel Marbjergvej 20 i Roskilde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078