23948sdkhjf

Arkitekt fra lokalområdet er ny ejer af Multiform-butik

Arkitekten Piet Rose overtager Multiform Lyngby efter fem år som designansvarlig i samme butik, det skriver Multiform i en pressemeddelelse. 

Piet Rose kender området særdeles godt, da han er opvokset og har boet det meste af sit liv i Lyngby. 

- Det er en drøm, som går i opfyldelse, siger Piet Rose, som ifølge pressemeddelelsen er kendt og anerkendt i lokalområdet for sin meget personlige, ærlige og kompetente rådgivning til kunder, som ønsker sig et snedkerkøkken. 

Han har netop overtaget butikken efter Lene Halse Hornemann, som ønsker at rette sit fokus på Multiform-butikken i København. 

Butikken får en make-over
I de kommende to måneder bliver den 240 kvadratmeter store butik på Jernbanepladsen i Lyngby nyindrettet. Der kommer syv nye køkkener, nye gulve, ny belysning og bedre sammenhæng i indretningen. Hele designet af butikken er lavet af Piet Rose.

Han kan lide at eksperimentere og mikser gerne to træsorter, så tankerne bliver ledt tilbage på art deco. 

-Som arkitekt ser jeg på sammenhængen i boligen - og ikke bare på køkkenet. Vi udfordrer kunderne på indretning, materialer og detaljer og siger vores ærlige mening. Det betyder, at kunderne bliver meget afklarede med, hvad de virkelig ønsker sig, siger Piet Rose.  

De første køkkener i Multiform blev lavet af stifteren Carsten Michelsen på et værksted i en baggård i Vestergade 47 i Aarhus - i dag ligger virksomheden i Kibæk ved Herning. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125