23948sdkhjf

Rotpunkt Køkkener i Esbjerg får ny adresse

Denne artikel er en berigtigelse af gårdsdagens artikel "Lukket køkkenkæde genåbner efter en måned". 

Da Rotpunkt Køkkener åbende i Esbjerg for knap et år siden, havde de gerne set, at adressen havde været Østre Gjesingvej i Gjesing - et område i Esbjerg, hvor der i forvejen ligger HTH, Kvik og Vordingborg Køkkenet.

Nu har Rotpunkt Køkkener Esbjerg lavet en aftale med Skousen-butikken i Gjesing, hvor de tyske køkkener får en del af butikken, hvor der er kommet et ledigt lejemål.

De har brugt den seneste måned på at flytte fra Strandbygade og ind i de nye lokaler og er så småt på plads i butikken, som er åbnet og klar til at servicere kunder. Køkkenerne er monteret, det eneste, der mangler, er egen indgang til butikken og facadeskilte.

Bedre placering og ny ejerkreds
- Vi venter på håndværkere til at etablere egen indgang - det er et krav både fra vores og Skousens side. Der kommer forhåbentlig skilte og egen indgang inden for en måned, siger Morten Skjødt, som er direktør for Rotpunkt Skandinavien, til Wood Supply. 

En del af aftalen er, at Skousen-indehaver Benjamin Lantau Pedersen indtræder i ejerkredsen, og derfor er det oprindelige selskab, RP Esbjerg ApS, lukket. 

- Vi har aktivt søgt for at finde en bedre placering. Vi tog kontakt til Skousen, fordi vi kunne se vi et samarbejde, hvor han kunne få en del af salget. De har før haft køkkener i deres butik, og derfor passede det godt. Der er nogle synergier, der giver mening, slutter Morten Skjødt. 

Rotpunkt Køkkener har 15 butikker i hele landet. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078