23948sdkhjf

Ikea har hentet ny varehuschef i Bahrain: Begyndte som kundeservice-medarbejder

Svenske Fatima Gustafson er ny varehuschef i Ikea Gentofte, det skriver Ikea i en pressemeddelelse. 

Hun stod i spidsen for åbningen af Mellemøstens første Ikea, der åbnede i Bahrain sidste år og denne måned er hun tiltrådt som varehuschef i Danmark i Ikea Gentofte, det skriver Ikea i en pressemeddelelse. 

Med sig til Skandinavien har Fatima Gustafson talrige erfaringer fra Ikea-koncernen. Hun har været ansvarlig for at lancere Ikea-webshops på markeder som Storbritannien og Sverige samt været salgschef i et varehus i USA. Hun kommer senest fra en stilling som varehuschef i Bahrain. 

-Det har været spændende, lærerigt og et stort privilegie at arbejde i så mange forskellige funktioner på tværs af Ikeas globale markeder. Jeg ser frem til at stifte bekendtskab med det danske marked og bruge al min erfaring på at gøre Ikea Gentofte til et varehus, hvor kunderne får den bedste sammenhængende kunderejse, uafhængigt af om de besøger os online eller i den fysiske forretning. Det kræver nye måder at tænke og arbejde på, men jeg går meget fortrøstningsfuld til opgaven, siger Fatima Gustafson.

Begyndte som kundeservice-medarbejder
Fatima Gustafson begyndte som medarbejder i kundeservice i den allerførste Ikea-butik i Älmhult i Sverige. 

- Det har selvsagt været noget af en rejse, da jeg er gået fra at være menig medarbejder til at få en international karriere, hvor jeg har arbejdet med Ikea på den globale scene. Det har været meget udviklende fagligt såvel som personligt, og jeg er utrolig glad for både mangfoldigheden af mennesker, jeg har mødt på min vej samt den påvirkning, jeg har haft de steder, jeg har været, siger Fatima Gustafson.

- I Bahrain er man ærgerlig over at skulle tage afsked med Gentoftes nye varehuschef, men ønsker hende alt held og lykke med hendes nye udfordringer, lyder det slutteligt i pressemeddelsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078