23948sdkhjf

LN Kontorcenter bliver en del af Redoffice Aalborg

Fremover kommer kontorforsyningsvirksomheden til at hedde Redoffice LN Kontorcenter. Alle virksomhedens ansatte fortsætter i deres nuværende job.
LN Kontorcenter i Hadsund overtages af Redoffice Aalborg fra 1. september 2011.

Større sortiment & bredere markedsføring
KontorMidt i Midtjylland har med virkning fra 1. september 2011 solgt LN Kontorcenter i Hadsund. Køberen er Redoffice Aalborg, der er en del af den frivillige kontorforsyningskæde Redoffice, men som ejes lokalt af Lars Laursen:

- LN Kontorcenter er en god lokal virksomhed, der er veletableret og respekteret i Hadsund og omegn, siger Lars Laursen og fortsætter:

- Vores ønske er, at virksomheden skal køre videre med samme medarbejdere og samme høje serviceniveau, men nu med backup fra vores forretninger i Aalborg. Det vil resultere i et større sortiment, bredere markedsføring og ikke mindst muligheden for at bestille og handle online, pointerer han.

Større enheder med lokalt kendskab
Redoffice Aalborg blev etableret i 2007 som en fusion mellem Knud Engsig A/S og JP Larsen Kontorcenter A/S. I juni i år blev Ib Lindholm A/S også fusioneret ind i virksomheden, og i dag er Redoffice Aalborg en betydelig spiller på det nordjyske marked for kontorartikler, -maskiner og -møbler:

- Trenden går i retning af større enheder – også inden for vores branche. Samtidig er det dog afgørende at bevare den lokale tilstedeværelse og nærhed til kunderne, og det har vi rig mulighed for ved at bibeholde forretningen og de dygtige medarbejdere i Hadsund, forklarer Lars Laursen videre.

Køberen skulle være helt rigtig
Hos KontorMidt i Ans mellem Bjerringbro og Silkeborg har indehaver René Hermansen den seneste tid overvejet at sælge. Men køberen skulle være den rette, og derfor var det lidt usædvanligt ham, der tog kontakt til Lars Laursen:

- Det har været helt afgørende for mig, at LN Kontorcenter også eksisterer om fem år - både for de ansattes skyld, men også for kundernes. Derfor tog jeg som første prioritet kontakt til Lars Laursen hos Redoffice Aalborg for at høre, om han kunne tænke sig at købe og drive forretningen videre, siger René Hermansen, der fremover udelukkende vil koncentrere sig om KontorMidt med udgangspunkt i Ans By.

LN Kontorcenter har adresse på Aalborgvej 58 i Hadsund.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14