23948sdkhjf

Bolighus lukker: Et år efter salg bliver lejemålet ophævet

Efter 12 år på Bygmestervej i Ringe lukker Årstidens Bolighus, det skriver fyens.dk. 

Hans Jørgensen var indtil for knap et år siden ejer af den bygning han og hans samlever Karina Sønderby i dag driver møbelhus i. For at få økonomien til at hænge sammen, valgte Hans Jørgensen at sælge bygningen. 

En aftale han havde håbet indebar en fortsat mulighed for at kunne drive møbelhus på adressen, men med udgangen af november er det slut. 

- Vi ville allerhelst have blevet med forretningen, men det er den deal, vi har lavet. Jeg kunne sælge bygningen med den her betingelse om, at vi kunne opsiges, og der kunne blive et tomt lokale her. Men det troede jeg simpelthen ikke, at de ville gøre brug af. Men det gjorde de, og sådan er det, forklarer Hans Jørgensen til fyens.dk.

Knas med huslejepris
Køberen Anders Sørensen har noteret til avisen, at det blandt andet var prisen på huslejen, der gjorde, at han ikke kunne forstætte aftalen som hidtil, og han påpeger, at der har været sammenfald mellem ejer og lejer. 

- Den leje, som Hans Jørgensens ejendomsselskab og bolighuset har aftalt, den er langt under markedsniveau, og hvis jeg skal kunne se en økonomi i det, så kan jeg ikke leve med den husleje. Så kan vi regulere huslejen meget op, men det er bolighuset ikke interesseret i, siger Andersen Sørensen til fyens.dk

Han er i gang med at skabe et kontorfællesskab på 1. og 2. sal. Samtidig skal han også finde ud af, hvad der skal være i det cirka 2000 kvadratmeter store lokale, der indtil november stadig er møbelhus.

Der er blevet sat ophørsskilte i vinduerne i Årstidens Bolighus. Hans Jørgensen og Karina Sønderby har ingen aktuelle planer om at åbne på en ny adresse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126