23948sdkhjf

60 udstillere klar til Møbelmessen.dk

Udstillere fra otte forskellige lande vil til oktober fylde DGI-Huset i Vejle med det nyeste inden for boligmøbler.
Om små 6 uger slår møbelmessen.dk 2011 atter dørene op til boligmøbelmesse i Danmark. Mere end 60 udstillere er nu klar til at vise deres bedste og nyeste modeller frem til indkøbere fra hele Skandinavien.

Fylder tre haller i fire dage
DGI-huset i Vejle, som igen danner rammen om messen har denne gang fået fyldt 3 haller, og udstillerne kommer fra 8 forskellige lande.

I de fire dage messen varer, vil indkøbere fra butikker og kæder få mulighed for at få et første kig på det kommende års modeller, eller få produkterne på plads til næste års kampagner.

Platform for det skandinaviske marked
Messearrangørerne vil med arrangementet skabe en platform for afsætning af udstillernes produkter til det skandinaviske marked, men samtidig også skabe en markedsplads for boligmøbler, som kan give alle aktører i markedet mulighed for at mødes og udveksle informationer og erfaringer.

Udover indkøbere fra den skandinaviske møbelindustri forventer messearrangørerne et stort rykind af medarbejdere fra butikkerne. De vil kunne orientere sig i dagens udbud af møbler & trends - til inspiration i det daglige arbejde.

Om Møbelmessen.dk
Møbelmessen.dk er et uafhængigt initiativ fra aktører i møbelbranchen og er ikke forbundet med nogen organisation eller forening. Som sidste år er arrangør af messen Global Furniture A/S, hos hvem også messens sekretariat findes.Teknisk arrangør af messen er Nord Fair A/S i Vejle.

Møbelmessen.dk finder sted i Vejle fra d. 13. til d. 16. oktober 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078