23948sdkhjf

Røsfeld indgår samarbejde med Redoffice

Røsfeld A/S har besluttet at indgå i kæden Redoffice, hvilket udadtil vil ske pr. 1. januar 2012.
Som del af processen frem mod indtrædelse i Redoffice A/S vil Røsfeld A/S allerede fra 1. september 2011 indgå i et strategisk samarbejde omkring kompetenceudvikling, uddannelse, videndeling, partneraftaler, deltagelse på kædemøder etc. Resten af året vil Røsfeld A/S markedsføre sig som Redoffice Røsfeld A/S.

- Udsigten til at være med i et stærkt landsdækkende brand som kan konkurrere på lige fod med de større spillere på det danske marked, er en af bevæggrundene for Røsfelds indtræden i Redoffice. Et andet væsentligt parameter er en vurdering af, at fremtiden kræver, at man er en del af et stærkere koncept på salgs-, uddannelses- og markedsføringssiden, og ikke mindst muligheden for forretningsudvikling og benchmarking, siger adm. direktør hos Røsfeld A/S John Hermann omkring beslutningen.

Sælger bygninger & slår sig på e-handel
Røsfeld har sat bygningerne i Egå til salg, da kunderne i dag ikke har det samme behov for fysisk at handle i en butik.

- Dette har været en tendens, som vi har mærket de sidste mange år. Vores kundeservice vil fremover fokusere i endnu højere grad på servicering af vores telefon og onlin- kunder, så er det en naturlig del af virksomhedens forretningsudvikling at skifte til nye lokaler, forklarer John Hermann.

Som led i Røsfelds forretningsstrategi, om at fokusere mere og mere på online-salg, lancerede Røsfeld i juni en ny og forbedret E-shop.

Røsfeld IT A/S, som er søsterselskab til kontorforsyningen Røsfeld A/S, vil flytte med Røsfeld A/S, men vil derudover ikke være berørt af sammenlægningen med Redoffice.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078