23948sdkhjf

Er din virksomhed forandringsparat?

DDCA tilbyder et antal medlemmer af Wood Supply og Metal Supply at deltage i et vidensindsamlingsprojekt. Analysen skal munde ud i en kortlægning af virksomhedernes brug af forandringsprojekter som udviklingsværktøj.
DDCA, Danish Development Capital Association http://www.ddca.com , hjælper virksomheder med udvikling enten ved konsulent tjenester, som venturekapital partner, bestyrelsesmedlem el. lign.
Projekterfaring og forskning i virksomheders udviklingsmetoder, markedsanalyser m.v. danner grundlaget for DDCA’s rådgivning og udviklingshjælp.

Netop nu starter DDCA en analyse af virksomheders anvendelse af forandringsprojekter som udviklingsværktøj, og tilbyder i denne forbindelse, 10 medlemmer fra Wood Supply, samt 10 fra Metal Supply, at deltage i analysen.

Analysen, som foregår ved personlig interview af virksomhedernes topledelse, vil vare 2 – 4 timer. De deltagende virksomheder vil gratis modtage rapporten med analysens samlede resultater, der vil være anonymiseret. Analysen gennemføres i februar og marts, og resultaterne offentliggøres i en rapport i slutningen af marts, 2005.

Direktør, Jens J. Gents, DDCA, forventer at analysens resultater vil kunne tjene som en effektiv introduktion og inspiration for virksomheder, der ønsker at gennemføre forandringsprojekter.

De deltagende virksomheder, som herudover ønsker at anvende nogle af analysens projektmuligheder, kan efter aftale med DDCA få gennemført en gratis (dog skal rejse og opholdsudgifter dækkes) individuel virksomhedsanalyse af en uges varighed for vurdering af virksomhedens individuelle forandringspotentiale.

Nedenstående er eksempler på de mest almindelige mål for forandringsprojekter:

- Generel besparelse/indtjeningsforbedring
- Produktivitetsforbedring – produktion
- Produktivitetsforbedring – logistik
- Organisations- & ledelsesudvikling
- Produkt- & kvalitetsudvikling
- Projekt flow forbedring
- Markeds- /Eksportudvikling
- Outsourcing produktion (Østeuropa/Kina)
- IT-udvikling el. IT-outsourcing
- HR udvikling

Eventuelle spørgsmål og interesse henvises til eller

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081