23948sdkhjf

Kinnarps ansætter ny topchef

Per Arne Andersson overtager nu chefstolen fra Henry Jarlsson i Kinnarps AB; én af Europas største leverandører af indretningsløsninger til kontorer og offentlige miljøer.
Henry Jarlsson, søn af grundlæggerne Jarl og Evy Andersson, har, efter 37 år som direktør i Kinnarps AB, besluttet at forlade posten. Han fortsætter i stedet som direktør i Kinnarps Holding AB og bestyrelsesformand for Kinnarps AB.

Den nye topchef, Per-Arne Andersson, har været ansat i Kinnarps-koncernen i 16 år, senest som vice-koncernchef.

- Strategien er lagt, og vi fortsætter den nuværende kurs med fokus på at skabe øget lønsomhed med kunden i centrum, siger Per-Arne Andersson, der ser gode muligheder for fortsat fremgang i Kinnarps.

Bestyrelsen udvides
Kinnarps har udviklet sig meget siden etableringen i 1942. Koncernen har i dag aktiviteter i 40 lande og omsætter for mere end 4 mia. svenske kroner om året.

Kinnarps overtog sidste år tyske Samas med to fabrikker og en større salgsorganisation, og det stiller store krav til de kommende års internationale integration i koncernen:

- Vi skal derfor udvide vores bestyrelse med to eksterne medlemmer for i højere grad at imødekomme de nye krav, siger Henry Jarlsson.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095